Няма как да не помните емблематичната леля Гошка , която прибра близо 70

...
Няма как да не помните емблематичната леля Гошка , която прибра близо 70
Коментари Харесай

Помните ли леля Гошка, която спечели 70 милиона от лотарията? Ето къде се подвизава днес милионерката

Няма по какъв начин да не помните емблематичната леля Гошка , която прибра близо 70 милиона евро от испанската лотария преди няколко години.

Най-богатата тотомилионерка освен в България, само че и в цяла Европа, през днешния ден харчи мъдро активите си. Гошка отмаря със семейството по приказните плажове на Средиземно море в Аликанте .



Нашенката, родом от плевенския град Искър, натрупа в сметката си 67,99 милиона евро, откакто преди три години удари баснословния
джакпот от испанската лотария.

Българи, които от години работят и живеят в Аликанте, споделят, че на няколко пъти засичали вуйна Гошка и брачна половинка й Марин, хванати на разположение, да се разхождат по фамозната крайбрежна алея на град Аликанте и да вечерят в скъпарски заведения за хранене.



Разпознали я, защото на Иберийския полуостров към момента се говорело за „ българската чистачка, която за ден станала един от най-богатите хора в страната “.

 

Освен по тесните лъкатушещи улички на Аликанте вуйна Гошка не пропуснала да посети ида се разноски и до фамозният палат „ Санта Барбара “, който е една от най-големите средновековни замъци в Испания. По думите на очевидци Гошка наела и дребна яхта от пристанището на Аликанте и се отправила към близкия остров Табарка.

След като разгледала единствения населен остров в региона на Валенсия, тя отплавала до прилежащия тузарски курорт Бенидорм. Градът е прочут още като „ Манхатън на Испания “ или „ Бенийорк “ поради многочислените си небостъргачи, кацнали на плажа.

„ Има си пари дамата, спечелила ги е почтено, да си ги харчи. Откакто удари
джакпота, съвсем всеки българин тук играе непрекъснато “, споделя мъж, който от 15 години живее и работи в Аликанте.



От толкоз време е и вуйна Гошка в Испания. Тя емигрира с мъжа си и двамата си синове след 2000 година. Докато мъжете в фамилията се качват по камионите, Гошка влиза в къщите на богатите испанци, с цел да ги чисти. До 2016 година, когато дамата в тотопункта в Кинтанар дел Рей не й споделя, че е спечелила 67,99 милиона евро.

Оттогава Гошка живее в хасиенда за над 1 милион евро с басейн, фитнес и всички екстри в един от най-тузарските квартали в покрайнините на Мадрид. Медалът има постоянно две страни обаче, както гласи една остаряла сентенция. Спечелила независимост и финансова самостоятелност, вуйна Гошка губи своите родственици.

Гошка прекъсва всевъзможни връзки със сестра си Ангелина



„ Какво да ви кажа. Дай на някого пари и виж какво в действителност съставлява. Болно ми е не поради друго, ами че тя си мисли, че ние, най-близките й родственици, й желаеме парите. Не й желаеме еврото, да е жива и здрава и да си ги харчи или там каквото реши да прави. На мен и на брат ни Цоньо ни е мъчително, че Гошка освен се отчужди от нас, ами като че ли ни зачерта с огромния хикс “, споделя с отчаяние пред „ България Днес “ сестрата на тотомилионерката Ангелина.

По думите й незабавно откакто сграбчва облагата, Гошка сменя телефонния си номер, адреса и прекъсва всякаква връзка с всички от Искър.

„ Толкова добре се е покрила, че никой нищо не знае за нея. Всичко, което чуваме, са клюки, и то, без да знаем кой ги пуска. То несъмнено по този начин е по-добре както за нея, по този начин и за фамилията й, че знае ли човек в действителност кой какво може да ти направи, при изискване че имаш толкоз доста пари “, споделя пред „ България Днес “ другарка на Гошка от детството, предават от hotarena.net. 

 

За дамата

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник:
petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР